Me N MySeLf

Me N MySeLf

Saturday, May 15, 2010

im in LOVE


officially nak umum pada semua yang saya sudah cinta pada citer ATASHINCI NO DANSHI..
For me citer ni sangat best and lucu..in addition laki2 yang berlakon tu memang semua hensem( tula faktor utama sebenarnya)..ok back to the story..citer ni sebenarnya banyak citer pasal keluarga dan kerjasama antara mereke...secara ringkasnya..citer ni pasal seorang perempuan yg jadi homeless lepas ayah dia tinggalkan dia dengan hutang yang banyak..then seorang laki kaya tolong dia..tapi xsure nama ape..lupa plak...laki ni dah wat perjanjian yang chisato kena kahwin dengan laki ni untuk sebulan and lepas sebulan laki tu mati..sdey time 2..then..chisato baru tahu yang laki ni ad 6 orang anak angkat laki yg hensem dan chisato kena jaga diorang semua..ok..kalau nak tau lbey lagi..tgkla sndri..ihihih..






1 comments:

fatin asilah said...

btol besh?
nie yng kne tgk nie..
boo, pe lg..
download r..
next sem, aku leh amek...
hahahahaha =]

Post a Comment